Kompetencer

Noblewood er en mindre enkeltmandsvirksomhed, som producerer egne figurer og brugskunst i træ på eget værksted i Danmark.

Foruden manuel drejning på VicMarc, tilbydes også CNC drejning af mindre emner med stor præcision.

Vores motto er kvalitet, design og godt håndværk. Det er ord vi står bag og lever op til, når vi leverer produkter til vores kunder.

Made in Denmark

Noblewood har arbejdet sammen med Kent Hamm fra Norge, med udvikling af prototyper samt levering af halvfabrikata.

“Jeg fikk tidlig en interesse for arkitektur og design. Utdannelsen min tok jeg i Trondheim by. Der ble jeg grafisk designer med fokus på logo og identitetsdesign. Etter noen år i reklamebyrå bestemte jeg meg for å jobbe frilans. Jeg opprettet enkeltmannsforetaket mitt KENT” -Kilde: kenthamm.com

Jeg har bare positivt å si om Noblewood! Fantastisk kundeservice! Nydelige produkter og en utrolig kvalitet på det som de leverer fra seg. Jeg har utviklet et designprodukt for interiør her i Norge og Noblewood har vært en stor del av dette. De har vært veldig positive og løsningsorienterte. Levert prototyper og vært effektive. Jeg er veldig glad jeg fant Noblewood. Anbefales varmt.

Vi har gennem nogle år haft et godt samarbejde med et andet dansk firma, Boyhood. Vi har primært leveret komponenter til nogle af deres drejede figurer og har bistået med mindre justeringer i prototyper samt levering af disse.

“Boyhood er en dansk designvirksomhed. Vi formgiver og producerer moderne designobjekter, som udspringer af minderne fra drengeårenes fantastiske hittepåsomhed. Kollektionerne er udviklet af designer Jakob Burgsø, som udformer designobjekterne i naturmaterialer af høj kvalitet – fortrinsvist egetræ og læder – ud fra den stolte skandinaviske håndværkstradition.” -Kilde: Boyhood.dk

Rigtig god kvalitet, super service, hurtig levering - kan på det varmeste anbefale Noblewood, er en fornøjelse at arbejde sammen med!
Jakob Burgsø
Designer